Условия за доставка


Цената на доставка не е включена в цената на стоките и услугите, предлагани в този онлайн магазин и се заплащат отделно, както следва:

 1. Безплатна доставка на стойност над 50 лв. без ДДС за територията на град София и региона.

 2. За поръчки под обявената сума доставката е в размер 5 лв. без ДДС за територията на град София и на цената на куриерската услуга за територията на страната.

 3. Условията за безплатна доставка в страната не важат за копирна хартия, офис столове и мебели!


  Начини на плащане


 1. В брой - при получаване на поръчката
 2. По банка - при предварително заплащане на поръчката чрез банков превод или съобразно условията описани в сключен между "МЕГА ОФИС БГ" ЕООД и получателя договор за плащане по банков път.


   Всяка поръчка е придружена със съответния данъчен документ, изискуем за получаването й. Клиентът е длъжен да провери получената от него стока или услуга, преди да подпише предоставените му данъчни документи. "МЕГА ОФИС БГ" ЕООД не носи никаква отговорност за щети от приета и непроверене стока от страна на клиента.

Условия за рекламации, гаранции и връщане на стока


   Всички продукти са гарантирани срещу дефекти причинени от лоши материали или изработка. Ще заменим или върнем парите за продукт, който има дефект или не работи по предназначение. За целта трябва да предоставите: номер на поръчка и касова бележка при заплатена стока в брой.
   Всеки потребител има право да върне закупената от нас стока при сключен договор за покупко-продажба в 14-дневен срок от датата на доставка на стоката,без да дължи обещетение или неустойка, както и без да се посочва причина.
   Потребителят е длъжен да съхранява получената стока, нейното качество и опаковка по време на 14-дневния срок без да нарушава нейния външен  и функционален вид.

            Правото за връщане на стоки не се прилага в следните случаи:

* за доставка на продукти, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална заявка и дизайн;
*за доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати поради бързо разваляне или има опасност от влошаване на качествените им характеристики;
*за доставка на програмни продукти, компютърни и принтерни консумативи, създадени и поръчани конкретно за потребителя;
*за стоки, повредени и /или с променен вид след момента на получаването им;
*за стоки, чиято оригинална опаковка е повредена или липсва. Не се счита за повредена опаковката, целостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

             Връщането на продукта става чрез куриерска фирма или чрез наш куриер за сметка на клиента или лично в офиса на МЕГА ОФИС БГ на адрес: гр.София, ул.Връх Манчо 89
             Замяна на един артикул с друг също е за сметка на купувача. МЕГА ОФИС БГ гарантира връщането на заплатената от потребителя стойност на върнатия продукт без стойността на куриерската услуга  за връщането му.
             Върнатата пратка трябва да е придружена от подписано копие на фактурата, което трябва изрично да се предаде на куриерската фирма или куриера срещу подпис.